FitBike Ride 2 kopen

FitBike Ride 2

De FitBike Ride 2, ben je op zoek naar een hometrainer tegen een zeer scherpe prijs maar met tegelijkertijd veel mogelijkheden? Dan ben je op zoek naar de FitBike Ride 2. Met dank aan deze zeer scherpe prijs en de vele mogelijkheden is de Ride 2 enorm populair. Het is daarom ook niet voor niets dat deze hometrainer in augustus 2017 de ‘Best Reviewed’ award van Kieskeurig.nl gewonnen heeft. De FitBike Ride 2 heeft een stevige staalconstructie met een lagerwerk van zeer hoge kwaliteit. Met dank aan deze stevige constructie van de hometrainer is het mogelijk om te trainen op de hometrainer tot een maximaal gewicht van 125 kilogram. Daarnaast heeft deze hometrainer een vliegwiel met een roterende massa van 10 kilogram, dit maakt het trainen op deze hometrainer erg comfortabel. De Ride 2 heeft 16 weerstandsniveaus. Deze zijn via het computersysteem van de Ride 2 gemakkelijk aan te passen.

Fitbike Ride 2 Productbeschrijving

Display

Het display van de Ride 2 is erg overzichtelijk waardoor het heel gemakkelijk is om je trainingsgegevens af te lezen. Onder deze trainingsgegevens vallen bijvoorbeeld de tijd, afstand, snelheid, RPM, calorieverbruik, uithoudingsvermogen en de hartslag.

Trainingsprogramma’s

De Ride 2 beschikt over 12 trainingsprogramma’s. Deze programma’s bestaan uit een manueel programma, een sportprogramma, dieetprogramma’s en uit gezondheidsprogramma’s.

Hartslagprogramma

De FitBike Ride 2 is daarnaast ook voorzien van een hartslagprogramma. Met dank aan de hartslagmeter van de hometrainer kun je trainen met het hartslag controle programma. Wanneer je traint met het hartslag controle programma, dan train je vanuit je hartslag. Wanneer je dan uit je ingestelde hartslagzone gaat, wordt ver weerstand van de hometrainer verhoogd of verlaagt. Met deze trainingsmethode stimuleer je de vetverbranding en daarnaast is deze methode ook uiterst geschikt als conditietraining.

De FitBike Ride 2 is geschikt voor

Wil je eenvoudig kunnen trainen, dan is de Ride 2 de hometrainer waar je naar op zoek bent! Met deze hometrainer train je zonder allerlei poespas, maar daarnaast zijn de belangrijke aspecten van een goede hometrainer wel aanwezig. Zo is het mogelijk om het weerstandsniveau elektronisch in te stellen en beschikt de hometrainer over voldoende trainingsprogramma’s.

FitBike Ride 2 review

Benieuwd hoe gebruikers van de Ride 2 deze hometrainer beoordelen? Bekijk de reviews over de FitBike Ride 2 dan hier!

FitBike Ride 2 Productspecificaties

Hieronder zijn de productspecificaties van de Fitbike Ride 5 schematisch weergegeven.

FitBike Ride 2
FitBike Ride 2
Prijs€249,-
Garantie frame10 Jaar
Garantie onderdelen2 Jaar
Maximale lichaamslengte180 cm
Afmetingen (L x B x H)85 x 41 x 124 cm
Maximaal belastbaar gewicht125 kg
KlasseThuis gebruik
Gewicht product21 kg
Vliegwiel roterende massa5 kg
WeerstandssysteemMagnetisch
Koppeling met tablet mogelijkNee
Zadel verstelbaarVerticaal
Crank2 Delig
Aantal trainingsprogramma's 12
Aantal weerstand niveau's 16
BijzonderhedenVeel trainingsprogramma's
Bestel de FitBike Ride 2 hier

Bekijk onze toplijst!

Ben je ook benieuwd naar de andere top hometrainers van dit moment? Lees dan hier meer over de beste hometrainer.