FitBike Ride 5 iPlus kopen

FitBike Ride 5 iPlus

De FitBike Ride 5 iPlus is een revolutionaire hometrainer van het merk FitBike. De FitBike Ride 5 iPlus is geschikt voor een erg breed publiek. Het maakt bij deze hometrainer niet uit of je hem nu wilt gebruiken om af te vallen, om je conditie te verbeteren of om gewoon lekker ontspannen te kunnen fietsen. Met de FitBike Ride 5 iPlus zal jij de door jou vastgestelde doelstellingen bereiken! Wanneer je naar de hometrainer kijkt valt het uiterlijk meteen op. De hometrainer is namelijk erg strak en modern vormgegeven. De Ride 5 iPlus is een uiterst functioneel en compact ogende hometrainer. Deze functionele lijn trekt zich voort in bijvoorbeeld het gewicht van het vliegwiel. Deze weegt namelijk 20 kilogram wat als gevolg heeft dat de bewegingen op de hometrainer erg natuurlijk aanvoelen. Daarnaast is de hometrainer ook erg stevig, zo heeft hij een gebruikersgewicht tot 150 kilogram. Maar ook in de technieken is de FitBike Ride 5 iPlus onderscheidend. De aller nieuwste technieken zijn in deze hometrainer toegepast. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je smartphone of tablet via bluetooth aan de hometrainer te koppelen. Hierdoor kun je met behulp van verschillende app’s trainen op de hometrainer. Wil je gaan trainen op een hometrainer, dan is de FitBike Ride 5 iPlus dé hometrainer waarmee jij je doelstelling zal bereiken.

FitBike Ride 5 iPlus Productbeschrijving

Trainingsprogramma’s

De FitBike Ride 5 iPlus helpt met het bereiken van je doelstellingen! De Ride 5 iPlus beschikt over maar liefst 19 trainingsprogramma’s. Met dank aan het grote LCD-display van de hometrainer kun je een overvloed aan mogelijkheden in beeld krijgen. Zo is het gemakkelijk om je tijd, snelheid, afstand, calorieën, wattage, herstel, RPM, en je hartslagfrequentie af te lezen.

Trainen met de Tablet of Smartphone

Het trainen op de FitBike Ride 5 iPlus kan nog veel leuker worden met dank aan een van de trainings-apps. Het is namelijk mogelijk om via bluetooth contact te maken tussen de hometrainer en je smartphone of tablet. Om hier gebruik van te maken kun je een van de apps downloaden. De app zal de computer van de FitBike Ride 5 overnemen waardoor je tablet of smartphone de nieuwe trainingscomputer wordt van je hometrainer. Met dank aan het koppelen van je smartphone of tablet is het mogelijk om uit nog veel meer verschillende trainingsprogramma’s te kiezen. Je trainingsgegevens zullen door het gebruik van een smartphone of tablet nog veel mooier in beeld gebracht worden. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om via Street View overal ter wereld te trainen, super leuk toch!

De FitBike Ride 5 iPlus is geschikt voor

De FitBike Ride 5 iPlus past echt bij iedereen! Het maakt niet uit wat je doelstellingen zijn want met behulp van de FitBike Ride 5 iPlus ga je deze behalen. Daarnaast is het ook nog een leuk extraatje dat het mogelijk is om je tablet of smartphone te koppelen aan de hometrainer. Dit maakt het trainen nog veel interactiever.

FitBike Ride 5 iPlus review

Ben je benieuwd hoe andere over de Ride 5 iPlus denken? Bekijk dan hier de reviews van de FitBike Ride 5 iPlus!

FitBike Ride 5 iPlus Productspecificaties

Hieronder zijn de productspecificaties van de Ride 5 iPlus schematisch weergegeven.

FitBike Ride 5 iPlus
Fitbike Ride 5 iPlus
Prijs€449,-
Garantie frameLevenslang
Garantie onderdelen2 Jaar
Maximale lichaamslengte195 cm
Afmetingen (L x B x H)112 x 56 x 140
Maximaal belastbaar gewicht150 kg
KlasseIntensief thuis gebruik
Gewicht product36 kg
Vliegwiel roterende massa10 kg
WeerstandssysteemMagnetisch
Koppeling met tablet mogelijkJa
Zadel verstelbaarVerticaal en horizontaal
Crank3 Delig
Aantal trainingsprogramma's19
Aantal weerstand niveau's 16
BijzonderhedenTrainen met de App, Run on Earth
Bekijk

Top 5 beste hometrainers

Ben je ook benieuwd naar andere top hometrainers? Kijk dan hier voor de Beste hometrainers.