FitBike Ride 5 kopen

FitBike Ride 5

De FitBike Ride 5 is een hometrainer die geschikt is voor een erg breed publiek. Het maakt bij de Fitbike Ride 5 namelijk niet uit of je nu sport om bepaalde trainingsdoelstellingen te behalen, om te revalideren of omdat je simpelweg in beweging wilt blijven. Mede door de fantastische prijs/kwaliteit verhouding van de FitBike Ride 5 is hij al jaren erg populair. Deze populairiteit van de hometrainer heeft geresulteerd in het zes keer winnen van de ‘Best Reviewed’ award van Kieskeurig.nl! De hometrainer is heel eenvoudig te bedienen. Het zeer uitgebreide display van deze hometrainer is van alle gemakken voorzien. De hometrainer heeft een vliegwiel met een roterende massa van maar liefst 20 kilogram. Dit resulteert in een zeer comfortabele hometrainer waarbij de bewegingen vloeiend zijn en natuurlijk zullen aanvoelen. Doordat er transportwieltjes zijn bevestigd aan de hometrainer schuif je de Ride 5 gemakkelijk aan de kant wanneer je klaar bent met trainen. De FitBike Ride 5 is het totaalplaatje van een hometrainer voor bij jou in huis!

Fitbike Ride 5 Productbeschrijving

Computer

De hometrainer beschikt over een led computer, voorzien van elektronische kleuren. Het is onder andere mogelijk om met deze computer de weerstand te verhogen, het weerstandniveau in te stellen en de trainingsgegevens af te lezen. Dit zijn gegevens zoals de tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik, uithoudingsvermogen en je hartslag.

Trainingsprogramma’s

De FitBike Ride 5 beschikt over 18 trainingsprogramma’s. Dit zijn 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, één manueel programma, vier hartslagprogramma’s en één persoonlijk programma. Aan de hand van het persoonlijke programma kun je een geheel eigen trainingsprogramma samenstellen zodat je training helemaal aansluit op jouw trainingsdoelen.

Hartslagprogramma

In de computer van de hometrainer is het mogelijk om met 5 verschillende user-profielen (gebruikers profielen) te werken. Een user-profiel wordt gebruikt om aan de hand van je eigen persoonsgegevens (bijvoorbeeld lengte en gewicht) te trainen. Wanneer je gaat trainen met een hartslagprogramma dan kies je hierbij jouw user-profiel. Het programma past zo de weerstand van de Ride 5 automatisch aan de hartslag en het user-profiel aan. Dit betekend dus dat de hometrainer er zelf voor zorgt dat je met de goede weerstand traint zodat je gekozen doelen worden behaalt.

De FitBike Ride 5 is geschikt voor

De hometrainer is uiterst geschikt voor mensen die thuis intensief willen trainen en die het belangrijk vinden om te trainen op een hometrainer die zeer stabiel is.

FitBike Ride 5 review

Ben je benieuwd naar hoe andere over de Ride 5 denken? Bekijk dan hier de reviews van de FitBike Ride 5!

Fitbike Ride 5 Productspecificaties

Hieronder zijn de productspecificaties van de Fitbike Ride 5 schematisch weergegeven.

FitBike Ride 5
FitBike Ride 5
Prijs€399,-
Garantie frameLevenslang
Garantie onderdelen2 Jaar
Maximale lichaamslengte195 cm
Afmetingen (L x B x H)112 x 56 x 140 cm
Maximaal belastbaar gewicht150 kg
KlasseIntensief thuis gebruik
Gewicht product36 kg
Vliegwiel roterende massa10 kg
WeerstandssysteemMagnetisch
Koppeling met tablet mogelijkNee
Zadel verstelbaarVerticaal en horizontaal
Crank3 Delig
Aantal trainingsprogramma's 19
Aantal weerstand niveau's 16
BijzonderhedenNieuw model & ijzersterk
Bekijk

Top 5 beste hometrainers

Wil je ook informatie over andere top hometrainers? Lees hier dan meer over de Beste hometrainers.