FitBike Ride 6 iPlus kopen

FitBike Ride 6 iPlus

De FitBike Ride 6 iPlus is een van de beste hometrainers van dit moment! Dit komt mede doordat de Ride 6 iPlus ijzersterk is en beschikt over de aller nieuwste technieken. Je kunt ook interactief trainen op deze hometrainer. Het is namelijk mogelijk om via Bluetooth je smartphone of tablet aan de hometrainer te koppelen. Met de gratis iConsole+ app is het zelfs mogelijk om overal ter wereld te fietsen! Doordat de FitBike Ride 6 iPlus is gebouwd met onderdelen van zeer hoge kwaliteit is de hometrainer perfect geschikt voor intensief gebruik. Je kunt de Ride 6 iPlus belasten tot 150 kilogram en daarnaast train je op deze hometrainer erg stabiel en geheel geruisloos. De hometrainer beschikt over een zeer fraai display die beschikt over vele trainingsmogelijkheden. Ook aan de mensen die de verbranding en het uithoudingsvermogen willen stimuleren is gedacht met het hartslag en het wattage programma van de FitBike Ride 6 iPlus.

FitBike Ride 6 iPlus Productbeschrijving

Ergonomisch trainen

Wanneer je traint op de Ride 6 iPlus dan train je altijd in de juiste lichaamshouding. Dit komt doordat de hometrainer beschikt over een zadel dat zowel horizontaal als verticaal te verstellen is. Daarnaast is het stuur van de hometrainer ook verstelbaar zodat je alles goed kunt aanpassen aan jouw lichaam. Hierdoor worden blessures voorkomen  en wordt de trainingsgroei gestimuleerd.

Display

De Ride 6 iPlus beschikt over een erg fraai display met enorm veel trainingsmogelijkheden. Je hebt namelijk de keuze uit 16 verschillende voorgeprogrammeerde programma’s. Deze programma’s zijn vervolgens te combineren met de 16 verschillende weerstandsniveaus wat de FitBike Ride 6 iPlus een echt trainingsmonster maakt. Maar naast deze vele trainingsprogramma’s vind je op het display ook al je trainingsinformatie terug. Zo kun je op het display bijvoorbeeld de afstand, snelheid, verbrande calorieën en je hartslag aflezen.

Hartslag en wattageprogramma

De FitBike Ride 6 beschikt ook over een hartslag en een wattageprogramma. Een hartslagprogramma wordt met name gebruikt voor het stimuleren van de vetverbranding en het uithoudingsvermogen. Het wattageprogramma wordt daarentegen met name gebruikt voor het opbouwen van spiermassa. Dit is ook de reden waarom het trainen met een wattageprogramma bij topsporters vaak terugkomt bij een revalidatie waarbij de spieropbouw belangrijk is.

Trainen met de Tablet of Smartphone

Maak het trainen op de Ride 6 iPlus nog een stuk leuker met de gratis iConsole+ app! Op de FitBike Ride 6 iPlus is het namelijk mogelijk om te trainen met je tablet of smartphone. Wanneer je traint met de iConsole+ app neemt de software van deze app de functie over van de computer van de hometrainer. Je tablet of je smartphone is nu je trainingscomputer geworden en je kunt uit diverse trainingsprogramma’s kiezen die de app aanbiedt. Door het gebruik van je smartphone of tablet zullen je trainingsgegevens nog veel mooier in beeld gebracht worden. Daarnaast is het via Street View mogelijk om overal ter wereld te trainen, echt super leuk!

De FitBike Ride 6 iPlus is geschikt voor

Wil jij een hometrainer voor dagelijks intensief gebruik? Dan is de FitBike Ride 6 iPlus dé hometrainer waar je naar op zoek bent!

FitBike Ride 6 iPlus review

Benieuwd hoe andere mensen de Ride 6 iPlus ervaren? Bekijk dan hier de reviews over de FitBike Ride 6 iPlus.

FitBike Ride 6 iPlus Productspecificaties

Hieronder zijn de productspecificaties van de FitBike Ride 6 iPlus schematisch weergegeven.

FitBike Ride 6 iPlus
Fitbike Ride 6 iPlus
Prijs€499,00
Garantie frameLevenslang
Garantie onderdelen2 Jaar
Maximale lichaamslengte200 cm
Afmetingen (L x B x H)104 x 59 x 139 cm
Maximaal belastbaar gewicht150 kg
KlasseIntensief thuis gebruik
Gewicht product38 kg
Vliegwiel roterende massa10 kg
WeerstandssysteemMagnetisch
Koppeling met tablet mogelijkJa
Zadel verstelbaarVerticaal en horizontaal
Crank3 Delig
Aantal trainingsprogramma's 16
Aantal weerstand niveau's 16
BijzonderhedenTrainen met de app, iConsole
Koop de Ride 6 iPlus hier!

Top 5 beste hometrainers

Ben je ook benieuwd naar andere top hometrainers? Lees hier dan meer over de Beste hometrainers van 2023!