Focus Fitness Fox 3 kopen

Focus Fitness Fox 3

Ben je een echte thuissporter en ben je op zoek naar een betaalbare maar goede crosstrainer? Dan is de Focus Fitness Fox 3 dé crosstrainer waar je naar op zoek bent. De Focus Fitness Fox 3 is een zeer sterke crosstrainer waardoor je erg stabiel kunt trainen. Daarnaast is deze crosstrainer ook nog eens zo goed als geruisloos. Het ontwerp van deze crosstrainer is zo dat de voetpedalen van de Focus Fitness Fox 3 verstelbaar zijn. Hierdoor is deze crosstrainer perfect voor verschillende lichaamslengtes. De crosstrainer heeft een computerscherm dat voorzien is van led elektronische kleuren. Dankzij het duidelijke display zijn de trainingsgegevens erg gemakkelijk af te lezen. Daarnaast is het met dank aan deze computer bijvoorbeeld ook mogelijk om de weerstand te verhogen of te verlagen. De Focus Fitnes Fox 3 heeft 16 weerstandsniveaus en de crosstrainer beschikt over een vliegwiel met een roterende massa van 18 kilogram. Dit zware vliegwiel zorgt ervoor dat de bewegingen op de crosstrainer erg natuurlijk aanvoelen. De Fox 3 is erg populair, zo populair zelfs dat deze crosstrainer de Best Reviewed Award van Kieskeurig.nl heeft gewonnen in december 2016.

Focus Fitness Fox 3 Productbeschrijving

Display

De Focus Fitness Fox 3 heeft een gekleurd led display dat elektronisch aan te sturen is. Met behulp van het display is het erg gemakkelijk om de weerstand van de crosstrainer te verhogen of te verlagen. Daarnaast zijn op het display veel trainingsgegevens in één oogopslag zichtbaar. Zo is het mogelijk om op het display de tijd, de afstand, de snelheid, het aantal verbrande calorieën en je hartslag af te lezen.

Trainingsprogramma’s

Deze crosstrainer heeft 18 trainingsprogramma’s. De trainingsprogramma’s bestaan uit 12 voorgeprogrammeerde programma’s, vier hartslag programma’s, één manueel programma en één persoonlijk programma. Het persoonlijk programma maakt het mogelijk om een geheel persoonlijk trainingsprogramma samen te stellen zodat jij jouw doelstellingen kan behalen .

Hartslagprogramma’s

Het is met de Fox 3 mogelijk om te werken met 5 verschillende user-profielen. Met een user-profiel kun je aan de hand van je persoonlijke gegevens, zoals lengte en gewicht, trainen. Wanneer je gaat trainen met een hartslagprogramma selecteer je jouw user-profiel. Wanneer je aan het trainen bent past het programma automatisch de weerstand van de crosstrainer aan de hartslag en het user-profiel aan. Dit houdt in dat de crosstrainer er zelf voor zorgt dat je met de goede weerstand traint zodat jij de door jou gekozen doelen haalt.

De Focus Fitness Fox 3 is geschikt voor

Deze crosstrainer is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een fluisterstille crosstrainer voor dagelijks thuisgebruik. Daarnaast vind je het ook belangrijk dat je een crosstrainer aanschaft binnen een betaalbaar budget.

Focus Fitness Fox 3 review

Ben je benieuwd naar hoe andere over de Fox 3 denken? Bekijk dan hier de reviews van de Focus Fitness Fox 3!

Focus Fitness Fox 3 Productspecificaties

Hieronder zijn de productspecificaties van de Focus Fitness Fox 3 schematisch weergegeven.

Prijs€399,-
Garantie onderdelen2 Jaar
Garantie frame laswerk2 Jaar
Afmetingen (L x H x B)166 x 67 x 135 cm
Gewicht45 Kilogram
Maximaal belastbaar gewicht120 Kilogram
Vliegwiel gewicht7 Kilogram
AandrijfsysteemRear Driven
Aantal weerstandsniveaus8

Koop de Focus Fitness Fox 3 hier!

Top 5 beste crosstrainers

Wil je ook informatie over de andere top crosstrainers? Lees dan hier meer over de Top 5 Beste crosstrainers.