Focus Fitness Fox 5 kopen

Focus Fitness Fox 5

De Focus Fitness Fox 5 is onze best verkochte en ons best beoordeelde model crosstrainer. Dit komt mede door zijn betaalbare prijs met daartegenover zijn een extreem goede kwaliteit. De Fox 5 heeft een vliegwiel met een roterende massa van maar liefst 20 kilogram. Dit zware vliegwiel zorgt ervoor dat je bewegingen op de Fox 5 zeer natuurlijk en soepel aanvoelen. Naast het zware vliegwiel kunnen de voetpedalen in drie standen versteld worden en kan de lengtepas versteld worden in vier standen. Mede dankzij deze eigenschappen is de Focus Fitness Fox 5 dé crosstrainer die je wil hebben voor thuis! Het maakt niet uit of je de Fox 5 gebruikt voor revalidatie, om in beweging te blijven, of om er intensief gebruik van te maken. De Focus Fitness Fox 5 is geschikt voor iedereen!

Focus Fitness Fox 5 Productbeschrijving

Trainingsprogramma’s

De Focus Fox 5 heeft 17 trainingsprogramma’s. Deze programma’s zijn onderverdeeld in hartslagprogramma’s en in één manueel programma. De Fox 5 heeft een ingebouwde fitheidstest waardoor het mogelijk is om je voortgang bij te houden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je vooruitgang en je uithoudingsvermogen te vergelijken en nauwlettend in de gaten te houden.

Materiaal

De Focus Fitness Fox 5 is door zijn extra zware constructie van maar liefst 70 kilogram ijzersterk. Mede hierdoor is het mogelijk om met een gebruikersgewicht tot 150 kilogram te trainen. Het display van de Fox 5 is erg eenvoudig te bedienen. Zo kun je ook via het display het weerstandssysteem aansturen. Maar daarnaast kun je op het display ook al je trainingsgegevens aflezen. Denk hierbij aan de tijd, de afstand, de snelheid, het RPM, het calorieverbruik en de hartslag. Daarnaast is de Fitness Focus Fox 5 ook nog voorzien van ergonomische handvaten en heeft de crosstrainer een extra lange lengtepas waardoor je jouw doelstelling sneller zal behalen. Met dank aan de SKF-lagers die ook nog is onderhoudsvrij zijn, train je op de Fox 5 helemaal geruisloos.

De Focus Fitness Fox 5 is geschikt voor

De Focus Fitness Fox 5 is geschikt voor de intensieve thuissporter. Wanneer je de Fox 5 in huis haalt dan haal je naast de best verkochte, ook nog eens de best beoordeelde crosstrainer in huis.

Focus Fitness Fox 5 review

Ben je benieuwd naar de reviews over de Fox 5? Kijk de reviews over de Focus Fitness Fox 5 dan hier.

Focus Fitness Fox 5 Productspecificaties

De productspecificaties van de Focus Fitness Fox 5 zijn hieronder schematisch weergegeven.

Focus Fitness Fox 5
Focus Fitness Fox 5
Prijs€699,-
Garantie onderdelen2 Jaar
Garantie frame laswerkLevenslang
Afmetingen (L x H x B)130 x 77 x 160 cm
Gewicht 70 Kilogram
Maximaal belastbaar gewicht150 Kilogram
Vliegwiel gewichtCa. 10 Kilogram
AandrijfsysteemRear Driven
Aantal weerstandsniveaus16
Aantal trainingsprogramma's 17
BijzonderhedenBijzonder hoge kwaliteit
Bekijk

Top 5 beste crosstrainers

Ben je ook benieuwd naar de andere top crosstrainers? Lees dan hier meer over de Top 5 Beste crosstrainers.