Focus Fitness Jet 2 kopen

Goedkope loopband

De Focus Fitness Jet 2 is dé perfecte loopband voor thuissporters. De Jet 2 is een compacte loopband en beschikt over vele voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Wanneer je thuis lekker wilt sporten op een loopband, dan wil je dat deze zo goed als geruisloos is. Hier heeft Focus Fitnes perfect op ingespeeld door de Jet 2 ook echt zo goed als geruisloos te maken. De Jet 2 is daarnaast handmatig verstelbaar in twee hoogtes en erg gemakkelijk in te klappen waardoor de loopband gemakkelijk op te bergen is wanneer je er geen gebruik van maakt. De Jet 2 is een loopband zonder al te veel poespas. Dit maakt de Jet 2 dan ook dé perfecte loopband voor iemand die een loopband zoekt om thuis lekker wat kilometers te maken. Op het display van de Jet 2 kun je al jouw trainingsgegevens aflezen en de band heeft een uitstekende 8-voudige demping waardoor je blessure vrij kunt trainen.

Focus Fitness Jet 2 Productbeschrijving

Trainingsprogramma’s

De Focus Fitness Jet 2 beschikt over zeven trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van een manueel programma tot snelheidsprogramma’s. Met de programma’s is het mogelijk om verschillende soorten trainingen te kiezen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een duurloop (cardiotraining) te doen. Je traint met een minder hoge snelheid, maar hiermee verbrand je wel veel vet. Daarnaast kun je ook kiezen voor een pittige intervaltraining. Dit is een training waarbij de snelheid varieert tussen korte rustperiodes en korte versnellingen. Dankzij intervaltraining komt je hartslag hoog te liggen waardoor je conditie verbeterd wordt. Daarnaast versterk je door middel van intervaltraining je spieren.

Display

Het display van de Jet 2 is erg overzichtelijk zodat alle trainingsgegevens gemakkelijk af te lezen zijn. Op het display is onder ander de snelheid, afstand, verbrande calorieën, tijd en hartslag af te lezen.

De Focus Fitness Jet 2 is geschikt voor

De Focus Fitness Jet 2 is dé ideale hometrainer voor iedereen die thuis lekker wil hardlopen of joggen op een loopband zonder al te veel poespas en voor een betaalbare prijs.

Focus Fitness Jet 2 review

Benieuwd hoe Jet 2 gebruikers de Focus Fitness Jet 2 beschrijven? Lees dan hier de reviews over de Focus Fitness Jet 2!

Focus Fitness Jet 2 Product specificities

Hieronder zijn de productspecificaties van de Jet 2 schematisch weergegeven

Prijs€499,-
Garantie frame10 Jaar
Garantie onderdelen2 Jaar
Afmetingen (L x B x H)162 x 71.5 x 125 cm
Maximaal belastbaar gewicht100 kg
KlasseThuis gebruik
Gewicht product55 Kilogram
Aantal trainingsprogramma's40
Afmetingen loopvlak123 x 41.5 cm
Continue motorvermogen1,5 PK
DempingZesvoudige demping
Hellingshoek niveau's2 Levels
Maximale snelheid13 km/u
Koppeling met tablet mogelijkNee

Bestel de Focus Fitness Jet 2 hier!

Top 5 Loopbanden

Wil je ook meer lezen over de andere top loopbanden? Dat kan. Lees dan hier alles over de Top 5 Beste Loopbanden.