Focus Fitness Jet 5 kopen

Focus Fitness Jet 5

De Focus Fitness Jet 5 is dé loopband waar je naar op zoek bent wanneer je het totaalplaatje onder de loopbanden zoekt. De Focus Fitness Jet 5 heeft een breder en langer loopoppervlak dan zijn voorgangers. Daarnaast heeft hij ook een versterkt frame en is hij vele malen makkelijker op te bouwen. Wanneer je kiest voor de Focus Fitness Jet 5 dan kies je voor een complete loopband. De Jet 5 beschikt namelijk over maar liefst 36 trainingsprogramma’s, een 4 PK motor, achtvoudige flex suspension vering, een loopvlak van 130 x 44 centimeter en de loopband heeft een elektronisch verstelbare hellingshoek. Met dank aan deze en nog vele andere unieke eigenschappen heeft de Focus Fitness Jet 5 in mei 2017 de ‘Best Reviewed’ award van Kieskeurig.nl in de wacht weten te slepen. De Jet 5 is een allround loopband, geschikt voor alle loopvormen en gericht op thuisgebruik. Wanneer je thuis wilt sporten op een loopband die aan al de basisbehoeften voldoet tegen een scherpe prijs, dan is de Focus Fitness Jet 5 dé loopband waar je naar op zoek bent!

Focus Fitness Jet 5 Productbeschrijving

Trainingsprogramma’s

De Jet 5  beschikt over maar liefst 36 trainingsprogramma’s wat het mogelijk maakt om heel gevarieerd te training. Van hellingtraining tot intervaltraining, alles is mogelijk met de Jet 5. De trainingsprogramma’s bestaan uit manueel, user en handmatige voorgeprogrammeerde programma’s.

Hartslag sensoren en vetmeting

Op de handvaten van de Jet 5 zitten geïntegreerde hartslagsensoren waarmee de hartslag wordt gemeten tijdens je work-out. Met dank aan je hartslag en je persoonlijke gegevens ontvang je een indicatie van je vet percentage.

Display

De Jet 5 beschikt over een erg eenvoudig te bedienen display. Het scherm is een helder lcd-scherm. Met dank aan het display wordt tijdens de training alle relevante trainingsinformatie zichtbaar. Maar ook beschikt het display over handige sneltoetsen waardoor het erg makkelijk is om bijvoorbeeld de snelheid of de helling van de loopband aan te passen.

Hellingshoek

De hellingshoek van de Focus Fitness Jet 5 is elektronisch verstelbaar. De helling is te verstellen in 12 levels waardoor je een bergopwaartse beweging ervaart. Hoe hoger de hellingshoek van de loopband, hoe meer belasting er op de bovenbenen komt. Hoe meer belasting er komt, hoe beter dit je bovenbeenspieren traint.

De Focus Fitness Jet 5 is geschikt voor

Ben je op zoek naar hét totaal plaatje onder de loopbanden? Dan ben je op zoek naar de Jet 5. De Jet 5 is perfect geschikt voor thuisgebruik.

Focus Fitness Jet 5 review

Wil je meer lezen over de ervaringen van Jet 5 gebruikers? Lees dan hier de reviews over de Focus Fitness Jet 5.

Focus Fitness Jet 5 Product specificities

Focus Fitness Jet 5
Focus Fitness Jet 5
Prijs€699,00
Garantie frameLevenslang
Garantie onderdelen2 Jaar
Afmetingen (L x B x H)169 x 76 x 133 cm
Maximaal belastbaar gewicht120 KG
KlasseIntensief thuis gebruik
Gewicht product66 KG
Aantal trainingsprogramma's36
Afmetingen loopvlak134 x 44 cm
Arm greep hellingshoektoetsNee
Arm greep snelheidstoetsNee
Continue motorvermogen2 PK
Demping8 voudig Flex Suspension Vering
Hellingshoek niveau's12
Maximale snelheid16 km/u
Koppeling met tablet mogelijkNee
Koop de Jet 5 hier!

Top 5 Loopbanden

Meer informatie over andere top loopbanden? Lees hier dan meer over de Top 5 Beste Loopbanden.