Focus Fitness Row 3

De Focus Fitness Row 3 is een roeimachine die perfect is voor mensen die graag thuis sporten. Graag geef ik u onafhankelijk advies over deze roeitrainer middels deze pagina! De Focus Fitness Row 3 is roeitrainer die ik u aanraadt wanneer u opzoek bent naar een goedkopere maar toch zeer kwalitatieve roeitrainer. Het design van het apparaat werkt fijn en heeft een redelijk hoog gewicht wat het een stevig apparaat maakt. Daarnaast is de Focus Fitness Row 3 geheel geruisloos waarbij geen onderhoud hoeft plaats te vinden om hem op orde te houden. Oftewel, een ideale roeitrainer voor thuis die degelijk en stabiel is, voor een relatief lage prijs! Graag geef ik u iets meer gedetailleerde informatie omtrent de Focus Fitness Row 3 in de paragrafen hieronder. Zo kunt u de beste beslissing maken voor een roeitrainer! De roeitrainer is hier te koop.

Focus Fitness Row 3
Focus Fitness Row 3

Focus Fitness Row 3 Productkenmerken

Hieronder wil ik graag zo specifiek mogelijk de productkenmerken die behoren tot de Focus Fitness Row 3 uitleggen. Zo kunt u middels onafhankelijk advies de beste beslissing maken voor uw persoonlijke roeitrainer! Zoals u ziet zijn er drie belangrijke productaspecten wanneer u een roeitrainer wilt kopen.

Vliegwiel

De Focus Fitness Row 3 wordt aangestuurd met gebruik van een V-snaar, die samenwerkt met het tandwiel van 12 kilogram. Dit is een magneet-systeem. Het voordeel van een zwaarder tandwiel, is dat er een groter intensiviteit limiet is op de roeitrainer. Oftewel, hoe zwaarder je een training kunt maken! Samen met verscheinde trainingsprogramma’s waar ik het ook over ga hebben met dit artikel, is deze roeitrainer ideaal voor beginnende en ervaren sporters.

Elektronische weerstand

Het weerstandssysteem dat deze roeitrainer gebruikt is elektronisch. Dit geeft de roeitrainer de mogelijkheid om weerstanden automatisch aan te passen aan de gebruiker, waardoor je gewoon door kunt gaat met uw training zonder trainingsprogramma’s te wisselen indien je een andere weerstand wilt. Een slim apparaat dus!

Trainingsprogramma’s

Veel mensen maken geen optimaal gebruik van de trainingsprogramma’s. Voor specifieke doeleinden kunnen deze zeer effectief zijn om doelen te bereiken. De Focus Fitness Row 3 heeft 16 programma’s die zijn geïnstalleerd op het LCD computerscherm. Hierbij heb je twee hoofdopties: zelf een training samenstellen of een voorgeprogrammeerd programma gebruiken (wat er 12 zijn).  Deze voorgeprogrammeerde programma’s zijn in te delen in drie categorieën, namelijk combinatie, helling en interval programma’s. De Focus Fitness Row 3 heeft voor beginnend tot ervaren sporters alle mogelijkheden om een ideaal programma in te stellen.

Focus Fitness Row 3 reviews

Graag verwijs ik u door naar de reviewpagina om een rustig door alle beschikbare en geplaatste reviews heen te scrollen, om zo een duidelijker beeld te vormen hoe mensen de Focus Fitness Row 3 ervaren. Op de productpagina hier kunt u naar onder scrollen om recente review te lezen.

Focus Fitness Row 3 productspecificaties

Om de specifieke productspecificaties weer te geven, is het makkelijk om de data te vinden in een mooi schema. Hieronder vindt u schematisch de data die u nodig heeft om de beste beslissing te maken!

Roeitrainer Focus Fitness Row 3
roeirtainer-lowend
Prijs€ 449,-
Classificering Thuis gebruik
Garantie10 jaar
Afmetingen207 x 46 x 80 cm
Gewicht35 kg
Maximaal Belastbaar Gewicht 120 kg
WeerstandssysteemMagnetisch
Weerstand instelbaarElektronisch
Bekijk hier de roeitrainer Focus Fitness Row 3

Top 3 beste roeitrainers

Indien u liever een ander soort roeitrainer zoekt, dan verwijs ik u graag door naar mijn persoonlijke top 3 roeitrainers lijst, waar u gemakkelijk andere opties kunt vergelijken met de Focus Fitness Row 3. Lees hier alles over de top 10 beste roeitrainers. Als u geïnteresseerd bent in andere sportapparatuur van thuis en hier graag onafhankelijk advies over wilt ontvangen, dan verwijs ik u graag door naar de homepagina Hier kunt u onder andere producten vinden zoals hometrainers, crosstrainers en loopbanden!