Garmin Vivoactive HR Sporthorloge kopen

Garmin Vivoactive HR

Bestel de Garmin Vivoactive HR hier. Voor 23.59 besteld is morgen in huis!

Tijdens het sporten al je statistieken bij houden? Dit is geen enkel probleem met de Garmin Vivoactive HR sporthorloge. De de Garmin Vivoactive HR is een GPS-smartwatch met een hartslagmeter op de pols. Met dank aan dit sporthorloge eenvoudig meet jij al je trainingsgegevens tijdens het hardlopen . Daarnaast beschikt dit sporthorloge ook nog eens over een geïntegreerde gps, waardoor je al jouw recente routes nog gemakkelijk terug kunt vinden.  Wil je lekker kunnen fietsen, zwemmen, hardlopen of wat dan ook en daarbij al je statistieken nauwlettend in de gaten kunnen houden? Dan is de Vivoactive HR het sporthorloge waar je naar op zoek bent!

Productbeschrijving

Twijfel je tussen een sporthorloge en een activiteitstracker? Dit is met dank aan de Garmin Vivoactive HR niet meer nodig. Dit sporthorloge heeft deze twee eigenschappen namelijk samengevoegd in één horloge. Dit maakt het mogelijk om al je gegevens te checken op één sporthorloge. De Garmin Vivoactive HR is een sporthorloge met een geïntegreerde gps én een geïntegreerde hartslagmeter. Met dank aan de gps-sensor kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je laatste routes terugzien. Maar daarnaast meet dit sporthorloge ook het aantal stappen, de afgelegde afstand, je slaap en maakt hij een inschatting van het aantal verbrande calorieën. Ook wanneer je tijdens het sporten helemaal up-to-date wil zijn van alle ontwikkelingen in je persoonlijke omgeving is een smartphone bij de hand nergens voor nodig. Je ontvangt namelijk al je notificaties op je horloge, super handig! Hierdoor mis je nooit meer een belangrijk telefoontje, zelfs niet wanneer je aan het sporten bent. Ook helpt het horloge je bij verschillende sporten. Wanneer je bijvoorbeeld gaat golven kun je door middel van de golf app namelijk jouw golfbaan downloaden waardoor het mogelijk is om in een vereenvoudigde weergave de green te bekijken en om bijvoorbeeld je scores bij te houden. Golf is zeker niet de enige sport waarbij dit horloge erg handig is, ook met zwemmen, fietsen, hardlopen en bijvoorbeeld roeien is het mogelijk om je gegevens te meten.

Garmin Vivoactive HR Wanneer je de Garmin Vivoactive HR hier besteld, dan krijg je er altijd een gratis oplaadkabel en handleiding bijgeleverd. Daarnaast heb je de Garmin Vivoactive HR morgen al in huis wanneer je hem  voor 23.59 uur besteld!

Let bij het bestellen op dat er twee verschillende maten zijn, namelijk de standaard maat en extra large. De polsafmetingen van de standaard maat zijn 13.7 centimeter tot 19.5 centimeter. De polsafmetingen voor de extra large zijn vanaf 16.2 centimeter tot 22.4 centimeter.

Koop de Garmin Vivoactive HR hier!

Garmin Vivoactive HR review

Benieuwd hoe anderen de Vivoactive HR beoordelen? Kijk dan hier voor maar liefs 581 reviews!

Productspecificaties

Garmin Vivoactive HR
Garmin Vivoactive HR
Prijs€159,99
Garantie2 Jaar
Geschikt vooriOS, Android
GegevensoverdrachtANT+, Bluetooth
MeetSlaap, Afstand, Stappen, Hartslag, Snelheid, Traptreden
HartslagsensorIngeboude polssensor
Accuduur13 Uur
Bekijk de Garmin Vivoactive HR hier

Hierboven staat een kort overzicht van de belangrijkste productspecificaties. Voor een nog uitgebreider overzicht klik dan hier!