Hardloophesje voor in de winter

Een hardloophesje wordt steeds meer gebruikt door hardlopers. Het is erg belangrijk dat je tijdens het hardlopen goed zichtbaar bent. Dit is niet alleen voor jezelf een stuk veiliger, maar ook van de andere weggebruikers.

Hardlopen in het donker

De winter staat weer voor de deur en dit betekend dat de dagen steeds korter worden. Je kunt er voor kiezen om in plaats van buiten, binnen te gaan sporten op bijvoorbeeld een loopband, crosstrainer of hometrainer. Maar er valt ook zeker iets voor te zeggen wanneer je nog steeds lekker buiten in de frisse lucht wilt sporten. Wil je ondanks dat het donker is toch lekker buiten sporten? Dan is het van groot belang dat je goed zichtbaar bent voor de andere mensen buiten. Omdat het erg belangrijk is om tijdens het hardlopen goed zichtbaar te zijn ben ik op onderzoek uit gegaan voor een betaalbaar, comfortabel en vooral veilig hardloophesje.

Een betaalbaar, comfortabel en veilig hardloophesje

In mijn zoektocht naar een goed hardloopvestje viel een geel hardloophesje van Asics mij meteen op. Dit Asics reflectievest zorgt er voor dat je tijdens het hardlopen goed zichtbaar bent voor de andere verkeersdeelnemers. Het hardloophesje is erg comfortabel met dank aan de klittenband strips van het hesje. Daarnaast is het hesje ook nog eens zeer goed betaalbaar met een prijs van €14,24.

Hardloophesje met verlichting

Maar wil je tijdens het hardlopen in het donker nóg beter opvallen? Dan is een hardloophesje met verlichting misschien wel iets voor jou. Ben je op zoek naar een hardloophesje met verlichting, dan is het Gato LED Sport Vest iets voor jou. Met dank aan dit hesje ga je goed verlicht op pad. Het hesje is gemakkelijk op maat verstelbaar, zelfs trainen met een dikke jas kan. Met dank aan de 4 witte LED’s aan de voorkant van het vestje en de 4 witte LED’s aan de achterkant ben je perfect zichtbaar in het donker. Het Gato LED Sport Vest heeft een prijs van slechts €24,50.

Producteigenschappen Gato LED Sport Vest

– 4 witte LED lampjes aan de voorzijde van het hesje

– 4 rode LED lampjes aan de achterzijde van het hesje

– Batterijen zijn verwisselbaar

– Elastische banden met reflecterend materiaal

– 100% polyester