Hardlooplampje, nooit meer ongezien hardlopen!

Een hardlooplampje wordt steeds meer gedragen door hardlopers. Dit is ook zeker niet gek. Het belang om in het donker goed gezien te worden is voor de meeste sporters gelukkig duidelijk. Maar helaas is dit nog niet altijd vanzelfsprekend.

Vaak wordt gezegd dat een hardlooplampje niet lekker zit. Omdat hardlopen in het donker zonder verlichting erg gevaarlijk is, ben ik op zoek gegaan naar een hardlooplampje dat zeer comfortabel is tijdens het lopen. Nu kan iedereen veilig, lekker buiten in de frisse lucht hardlopen.

Hardlooplampje

Veilig hardlopen in het donker

Hoewel we allemaal de noodzaak van een goede verlichting tijdens het hardlopen inzien, zien we toch nog regelmatig hardlopers die niet tot nauwelijks verlicht bezig zijn aan hun vaste rondje. Vooral in deze tijd van het jaar, tussen de zomer en de winter.

Dit is ook niet zo gek. Het is fijn om op een vast tijdstip je ronde te lopen, maar de dagen worden korten waardoor je niet meer altijd goed zichtbaar bent. Het is daarom ook zo dat er juist in deze fase van het jaar gevaarlijke situaties ontstaan omdat andere verkeersdeelnemers de hardlopers niet, of pas heel laat zien.

Om dit te voorkomen is het dragen van een goed hardlooplampje erg belangrijk. Omdat deze natuurlijk niet allemaal even fijn zijn en van even goede kwaliteit ben ik op onderzoek uit gegaan zodat je voortaan veilig kunt hardlopen in het donker.

Orbiloc Run Dual hardlooplampje

Mijn zoektocht naar een zeer comfortabel hardlooplampje is uitgekomen bij de Orbiloc Run Dual. Deze hardloopverlichting is gemaakt in Denemarken. Dit Deense merk wordt gekenmerkt door pure kwaliteit. Er is bij dit hardlooplampje aan alles gedacht, waardoor dit een erg hoogwaardig en comfortabel product is.

Doordat de Orbiloc Run Dual een speciaal ontworpen lens heeft, ben je zichtbaar van alle kanten tot in een straal van maar liefst 5 kilometer. Hardlopen in de regen is ook geen enkel probleem met de Orbiloc Run Dual, het hardlooplampje is maar liefst 100% waterdicht. Daarnaast zit er op het lampje 3 jaar garantie, krijg je een armband meegeleverd, en heeft het maar liefst 100 branduren bij constant licht en 250 branduren bij knipperend licht. Wat dit hardlooplampje kost? De Orbiloc Run Dual kost slechts €39,95. Met dank aan de Orbiloc Run Dual word je gezien wanneer je lekker buiten in de frisse lucht gaat hardlopen.

Een professioneel hardlooplampje

Met dank aan de professionele hardloopverlichting van Orbiloc Run Dual zorg jij ervoor dat je gezien wordt!

Naast een hardlooplampje kun je er ook nog voor kiezen om een hardloophesje aan te schaffen waardoor je echt niet meer te missen bent voor de overige weggebruikers tijdens het maken van jouw hardlooprondje.