Polar M400 HR Sporthorloge kopen

Polar M400 HR

Bestel de Polar M400 HR hier. Voor 23.59 besteld is morgen in huis!

Ben jij al lekker sportief bezig en wil jij ook al jouw vorderingen kunnen bijhouden? Dan heb je met de Polar M400 HR een gadget waar je naar op zoek bent. Wanneer je traint met dit sporthorloge zie je altijd de informatie waar jij naar op zoek bent. Dit komt dankzij de vele mogelijkheden bij het instellen van sportprofielen en schermgegevens. Met dank aan de hartslagmeting via je borst geeft de M400 HR je hartslag nog nauwkeuriger weer. De meeste andere sporthorloges die in de prijsklasse zitten van de M400 HR hebben deze functies niet. Dit maakt de M400 HR dan ook een heel populair model sporthorloge onder sporters. Het sporthorloge wordt ook niet voor niets beoordeeld met een 8.7 uit maar liefst 1484 reviews!

Voordelen Nadelen
👍Ingebouwde GPS sensor 👎Geen muziekspeler
👍Hartslagmeter 👎Geen touchscreen

Polar M400 HR Productbeschrijving

Met dank aan de M400 HR train je altijd in de door jouw gekozen hartslagzone. Het sporthorloge herkent momenten van lage inactiviteit en motiveert je om lekker te gaan sporten. Wanneer je aan het trainen bent weet je direct alles over bijvoorbeeld je snelheid, je tempo, de afstand en de route die je aflegt met dank aan de ingebouwde gps ontvanger. De Polar houdt je ingestelde doelen nauwlettend in de gaten zodat jij altijd weet of je op de goede manier bezig bent. Verdwalen is met de Polar M400 ook helemaal verleden tijd, met de Back-to-Start functie op het horloge weet jij altijd de weg terug te vinden. Na het trainen is het via de Polar Flow app eenvoudig om al je prestaties te analyseren. Wanneer je na het trainen lekker gaat slapen, houdt de M400 zelfs het slaappatroon voor je bij.

Polar M400Wanneer je de Polar M400 HR hier besteld, dan krijg je er een Polar H7 hartslagsensor, een Usb oplader en een snelstartgids altijd bijgeleverd. Let wel op. Het is belangrijk om na het trainen de usb-poort schoon te maken zodat er geen defect ontstaat. Dit doe je door de usb-poort af te spoelen met lauwwarm water en hem vervolgens te laten drogen. Wanneer het horloge nog vochtig is, dan is het belangrijk om het horloge niet op te laden. Bij het horloge zit standaard een rubberen afdekklepje waardoor de Polar waterdicht blijft.

Koop de Polar M400 HR Cardio hier!

Het Polar M400 HR Sporthorloge is geschikt voor

Op zoek naar een sporthorloge die al jouw gegevens nauwlettend in de gaten houdt? Dan is de Polar M400 HR het sporthorloge waar je naar op zoek bent. Het horloge heeft een perfect prijs-kwaliteitverhouding en gebruikers zijn heel tevreden over dit horloge. Dit blijk uit de beoordeling van een 8.7 uit 1484 reviews!

Ben jij een fanatieke sporter en wil jij jouw voortgang nauwlettend in de gaten houden? Dan is dit hét sporthorloge waar je naar op zoek bent.

Polar M400 HR review

Een 8,7 uit 1484 reviews!

Ben je al enthousiast over M400 HR maar ben je ook benieuwd wat anderen van dit sporthorloge vinden? Kijk dan hier voor maar liefst 1484 reviews!

De productspecificaties van de Polar M400 HR

Polar M400 HR
Polar M400 HR
Prijs€139
Garantie2 Jaar
Geschikt vooriOS, Android
GegevensoverdrachtBluetooth
MeetSlaap, Afstand, Stappen, Hartslag, Snelheid
HartslagsensorMeegeleverde borstband
Accuduur7,92 uur
Bekijk de Polar M400 HR hier

Hierboven staat een kort overzicht van de belangrijkste productspecificaties. Voor een nog uitgebreider overzicht klik dan hier!