TomTom Runner 3 Cardio Sporthorloge kopen

TomTom Runner 3 Cardio

Bestel de TomTom Runner 3 hier. Voor 23.59 besteld is morgen in huis!

Wil je tijdens het sporten al je statistieken kunnen meten? Dan is de TomTom Runner 3 Cardio de sporthorloge waar je naar op zoek bent. Met dank aan de Runner 3 is het meten van je hartslag erg eenvoudig. De Runner 3 meet je hartslag via je pols en geeft daarnaast aan of je in de door jou gekozen hartslagzone zit. Met dank aan de éénknopsbediening van het horloge en het grote display is de Runner 3 erg gemakkelijk in gebruik en is het ook gemakkelijk om je gegevens af te lezen. Doordat andere sporthorloges in deze prijsklasse deze eigenschappen niet hebben, is de TomTom Runner 3 Cardio hét horloge met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

TomTom Runner 3 Productbeschrijving

Wil je tijdens het sporten al je doelen nauwlettend in de gaten kunnen houden? Met dank aan de TomTom Runner 3 Cardio is dit geen enkel probleem. Met dank aan de geïntegreerde hartslagsensor van de Runner 3 kun je precies zien in welke hartslagzone je aan het trainen bent. Wil je in een specifieke zone blijven trainen? Stel het sporthorloge dan zo in dat je een melding krijgt wanneer je hartslag te hoog of te laag is. De TomTom Runner 3 Cardio is waterdicht tot 40 meter diepte wat het zelfs mogelijk maakt om met het horloge te zwemmen. Wanneer je met het horloge gaat zwemmen dan houdt hij de afstand, je snelheid, efficiëntie, banen en type slagen voor je bij. Na het trainen kun je het horloge verbinden met de app, zo kun je bijvoorbeeld zien of je de volgende keer misschien nog net iets harder moet zwemmen of juist niet.

Wanneer je de TomTom Runner 3 besteld dan krijg je hier altijd een handleiding en een Usb-oplaadkabel bijgeleverd.

Wanneer je de Runner 3 voor 23.59 uur besteld, dan heb je hem morgen nog in huis!

Let bij het bestellen wel op dat er twee verschillende maten zijn, namelijk de maten S en L. De maat S is geschikt voor een polsomtrek van 12.1 centimeter tot 17.5 centimeter. De maat L is geschikt voor een polsomtrek van 14.3 centimeter tot 20.6 centimeter.

Koop de TomTom Runner 3 Cardio hier!

De TomTom Runner 3 Sporthorloge is geschikt voor

Ben je op zoek naar een niet al te dure sporthorloge maar waarmee je wel al je trainingsgegevens kunt meten? Dan is de TomTom Runner 3 de sporthorloge waar je naar op zoek bent. De Runner 3 is hét horloge met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

TomTom Runner 3 review

Ben je al enthousiast over de Runner 3 maar ben je ook benieuwd wat anderen van dit sporthorloge vinden? Kijk dan hier voor maar liefst 420 reviews!

TomTom Runner 3 Cardio Productspecificaties

TomTom Runner 3 Cardio
TomTom Runner 3 Cardio
Prijs€99 (aanbieding!)
Garantie2 Jaar
Geschikt vooriOS en Android
GegevensoverdrachtBluetooth
MeetSlaap, Afstand, Stappen, Hartslag, Snelheid
HartslagsensorIngebouwde polssensor
Accuduur10 uur
Bekijk de TomTom Runner 3 hier

Hierboven staat een kort overzicht van de belangrijkste productspecificaties. Voor een nog uitgebreider overzicht klik dan hier!