Top 3 beste sporthorloges

Vergelijk hier de top 3 beste sporthorloges van dit moment! In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de beste sporthorloges van dit moment.

ModelPrijsAantal reviewsAfbeelding
TomTom Runner 3 Cardio€99 > AANBIEDING420TomTom Runner 3 Cardio
Garmin Vivoactive HR€159,99581Garmin Vivoactive HR
Polar M400 HR€1391484Polar M400 HR

Meten is weten, dit geldt natuurlijk ook bij je sportprestaties. Wil jij al jouw sportprestaties nauwkeurig in de gate houden om het maximale uit jouw trainingen te halen? Dan is een sporthorloge echt iets voor jou! In dit artikel ga ik in op de drie best beoordeelde sporthorloges van dit moment zodat jij de voor jouw beste keus kunt maken.

Sporthorloge kopen?

Wanneer je een sporthorloge wilt kopen, dan wil je natuurlijk wel weten wat je met z’n horloge kunt en welke het beste bij jou past. Om jou hierover een duidelijk beeld te geven, en om de verschillende sporthorloges gemakkelijk met elkaar te kunnen vergelijken, geef ik in het kopje hieronder een schematisch overzicht van de eigenschappen van de verschillende sporthorloges. Dit maakt het gemakkelijker om een sporthorloge te kopen omdat je nu in een oogopslag kun kijken welk sporthorloge het best bij je past.

Eigenschappen sporthorloges

Hieronder staan de top 3 beste sporthorloges van dit moment schematisch voor je weergegeven.

 TomTom Runner 3 CardioGarmin Vivoactive HRPolar M400 HR
TomTom Runner 3 CardioGarmin Vivoactive HRPolar M400 HR
Reviews4205811484
Prijs€99 - AANBIEDING€159,99€139
Garantie2 Jaar2 Jaar2 Jaar
Geschikt vooriOS en AndroidiOS en AndroidiOS en Android
GegevensoverdrachtBluetoothANT+, BluetoothBluetooth
MeetSlaap, Afstand, Stappen, Hartslag, SnelheidSlaap, Afstand, Stappen, Hartslag, Snelheid, TraptredenSlaap, Afstand, Stappen, Hartslag, Snelheid
HartslagsensorIngebouwde polssensorIngebouwde polssensorMeegeleverde borstband
Accuduur10 uur13 uur7.92 uur
GPS-sensorJaJaJa
SlaapmonitorJaJaJa
Meldingen van smarphoneBerichten ontvangen, notificatiesCaller ID, berichten ontvangen, muziekbediening, notificatiesCaller ID, berichten ontvangen, notificaties
BekijkBekijkBekijk

De top 3 beste sporthorloges van dit moment!

Ik heb onderzoek gedaan naar de vele sporthorloges die er zijn, en naar de beoordeling daarvan. Aan de hand van de beoordeling van deze sporthorloges en aan de hand van de eigenschappen heb ik de drie beste sporthorloges van dit moment geselecteerd. Dit zijn namelijk het TomTom Runner 3 Cardio sporthorloge, De Garmin Vivoactive HR en het Polar M400 HR sporthorloge. Lees hieronder meer over deze toppers! Per horloge staat een beknopte samenvatting van het product weergegeven. Wanneer je op de naam van het sporthorloge klikt, kom je op een uitgebreidere productpagina terecht. Het is ook mogelijk om meteen naar de bestelpagina te klikken.

TomTom Runner 3 Cardio

TomTom Runner 3 CardioDe TomTom Runner 3 Cardio is een sporthorloge dat beschikt aan een geïntegreerde hartslagmeter. Hierdoor kun je precies zien in welke hartslagzone je op dat moment traint. Daarnaast geeft het horloge je ook een seintje wanneer je buiten de door jouw ingestelde hartslagzone zit. Hierdoor train je altijd in de door jouw gewenste hartslagzone waardoor je trainingsresultaten optimaal zullen zijn. De TomTom Runner 3 cardio beschikt over vele eigenschappen waarover andere sporthorloges in de prijsklasse van de Runner 3 niet beschikken. Dit is wat de TomTom Runner 3 zo interessant maakt.

Koop de TomTom Runner 3 Cardio hier!

Garmin Vivoactive HR

Garmin Vivoactive HRBen je nog aan het twijfelen tussen een sporthorloge en een activiteitstracker? Dan is het Garmin Vivoactive HR sporthorloge hét product waar je naar op zoek bent. Hier zijn deze twee eigenschappen namelijk samengevoegd in één product. De Vivoactive heeft een geïntegreerde GPS en een geïntegreerde hartslagmeter. De GPS zorgt ervoor dat jij jouw routes gemakkelijk terug kunt vinden. Wil je tijdens het sporten helemaal up-to-date blijven van de ontwikkelingen in jouw netwerk? Geen enkel probleem. Met dit sporthorloge ontvang je namelijk al je notificaties direct op je horloge, waardoor je niks meer zal missen. Met de Garmin Vivoactive HR kan je met een gerust hart de deur uit gaan.

Koop de Garmin Vivoactive HR hier!

Polar M400 HR

Polar M400 HRBij het Polar M400 HR sporthorloge zit een speciale hartslagsensor. Met dank aan deze hartslagsensor is het mogelijk om je trainingsgegevens met nog meer nauwkeurigheid te meten. Het sporthorloge motiveert je om op het juiste tempo te trainen. Het horloge houdt namelijk al je vooraf ingestelde doelen nauwlettend in de gaten zodat je altijd op een goede manier traint. Met dank aan het horloge train je namelijk altijd in de door jouw gekozen hartslagzone. Ben jij een fanatieke sporter en wil jij jouw trainingsgegevens zo nauwkeurig mogelijk in de gate houden? Dan is de Polar M400 HR echt iets voor jou!

Koop de Polar M400 HR hier!